8 Haziran 2012 Cuma

Vücudunuzla Aynı Dili Konuşun


Sizlere sağlıklı zayıflamanız için neler yapmanız gerektiğini anlatıyorum. Biliyorum, tam şu anda bazılarınız muhtemelen sızlanmaya başlamışsınızdır. “Elbette, senin için söylemesi kolay! Senin alacak paran var; keşke benim de organik yiyebilecekler ve Lida zayıflama kapsülü alabilecek kadar param olsaydı.” İşte anlaşma paranız var. Market alışverişi için haftada yüz liranız varsa, paranız vardır. İhtiyacınız olmayan ıvır zıvır ile dedikodu dergilerine para saçmaktan vazgeçin ve artan parayı sağlığınıza harcayın. Amacımız mükemmellik değil, maksimum etki. İşte bu nedenle kısıtlı bir bütçeyle nasıl organik besin yeneceğini, yiyeceklerimizdeki en büyük kimyasal suçluları ve diğer birkaç atma kuralına uymanın nasıl tasarruf etmenizi direkt olarak organik bütçenize ayırabileceğiniz liralar sağlayacağını açıklayacağım.
Basit, gerçek ve doğal olarak oluşan besinler. Organik yetiştirilen meyve ve sebzeler. Otla beslenmiş dananın eti. Açık alanda yemlenen organik tavuklar. Okyanustan tutulmuş balıklar. Tam tahıllar. Kabuklu yemişler, baklagiller, çekirdekler. Bunlar vücudunuzun eskiden beri tanıdığı yiyeceklerdir. Aslına bakarsanız, vücudunuz bu besinlerin her parçasıyla ne yapacağını, hangi besin maddelerinin vücudun hangi bölgesine gönderileceğini ve en önemlisi hangi besinlerin hangi hormonları açacağını (veya kapatacağını) bilir. Bu besinlerin vücudunuz için bir anlamı vardır.
Tüm ömrünüzü bir dili konuşarak geçirdiğinizi farz edin okuyabilir, espri yapabilir, şarkı söyleyebilirsiniz. Akıcı olarak o dili kullanırsınız. Sonra bir gün uyandığınızda, bir bakarsınız ki herkes başka bir dil konuşuyor ve sizin söylediklerinizden bir kelime bile anlamıyorlar. Kısaca söylemek gerekirse, iletişim kuramazsınız. Aynı durum doğal olan okyanus yosunlarından üretilen Lida hapı ile kimyasal zayıflama ilaçları arasındaki farkın anlaşılması için de geçerlidir.
Sahte yiyecekler yemek, vücudunuzu zorla abuk sabuk sözlerle beslemek ve sizi anlamasını beklemek gibidir. Vücudunuz verdiğiniz yiyecekleri anlamak ister, gerçekten ve tam olarak. Fakat anlayamaz. Bu nedenle vücudunuz incelikle bir çözüm bulmaya, birkaç gaf yapmaya ve çılgınca el işaretleri yapmaya mecbur kalacaktır. Ne kadar uğraşsa da, sahte besin dilinde hiçbir zaman akıcı olmayacaktır, böylece en sonunda tüm bu çabalar birikmeye ve biyokimyanızdan dev bir kargaşa yaratmaya başlayacaktır. Elinizde kalan ise iletişim kuramamaktır. Bu başarısızlık ise kendini erken yaşlanma, hastalıklar, obezite, depresyon ve daha birçok şeyde açıkça gösterir.

0 yorum:

Yorum Gönder