8 Haziran 2012 Cuma

Leptin ve İnsüline Olan İhtiyacımız


Boy-kilo tabloları önerilen kilo aralıkları dışında kalan ancak doğal kilolarıyla yaşayan insanlara gereksiz bir ıstırap vererek insanları haksız yere cezalandırmaktadır. Bu insanların birçoğu önerilen ağırlıklara girmek için işe yaramayan, sağlıksız rejimlere yönelecek ve sonunda kilolarını vermek yerine daha fazla kilo alacaklardır. Bunu yapmak yerine Lida zayıflama ilacı kullanarak kolayca zayıflama yolunu seçmeleri gerektiğini insanlar hala kavrayamadılar. Ayrıca çok sayıda sigara tiryakisi olası kilo alımı ihtimaliyle bu kötü alışkanlıklarını bırakmayı reddetmektedir ki bu da çoğu insanın zihninde kilolu olmanın ölümden daha kötü bir sonra normal kabul edilen günde tahmini 1.600 ila 2.000 kaloriye geri dönersiniz ve yanarsınız. T3 seviyeleri birden dir be vurur. Leptin ve insüline olan duyarlılığınız alır başını gider. Girelin seviyeniz tavan yapar. Bu liste böyle uzar gider.
Bazı yiyecekler özellikle de işlenmiş olanlar hormon dengemiz üzerinde cinayet sayılabilir. Neden? İşte küçük kirli sır: Vücutlarımız onları yiyecek olarak tanımaz.
İşlenmiş yiyecekler doğadan gelmez; fabrikadan gelir. Fabrikalar daha çok ürettikçe, şirketler de daha çok kazanır. Ayrıca şirketler bu fabrikalara giren ucuz ham maddelere ne kadar az harcama yaparsa, kâr marjları da o kadar yüksek olur. Pekâlâ, kim onları suçlayabilir ki? Daha çok kâr, daha çok üretim – Sibutramin tarzı değil mi? Penileri koy, dolarları al. Bu da bir tür bağımlılık olmalı. Meydana getirdikleri “yiyecekler” gibi.
Tabaklarımızda onları bilinçli olarak tanıyalım ya da tanımayalım, yirmi birinci yüzyıl beslenmemiz öncelikle mısır, soya ve buğdaydan oluşuyor. Bu ürünlere çok uzun zamandır destek sağlanıyor, gıda imalatçıları için çok ucuzladılar ve imalatçılar da sürekli olarak bu ucuz malzemeleri kullanmak için yeni yollar arıyorlar. Modern kimyanın mucizesi sayesinde de gıda imalatçıları esasen tam olarak bunu yapıyorlar. Bir parça sosis/ bir kâse çorba/ bir bardak meyve suyu içmek üzere olduğunuzu düşünebilirsiniz, fakat aslında o buğday, soya veya mısırdır.
Bu besin maddeleri aslıda vücudumuzun tanıdığı besin maddeleridir ancak kimyasal ilaçlar ve GDO nedeniyle bunların içerisindeki bileşikler bedenimizin tanımadığı hale gelmektedir. Bu durum da kilo almaya neden olmaktadır ki çözümü tamamen doğal ve bitkisel olan zayıflama tableti Lida kullanmaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder