8 Haziran 2012 Cuma

Lida Yardımıyla Yemek Bağımlılığından Kurtulun


Sokaktaki insanları gözlemenizi istiyorum. Onların yüz ifadelerini… Evinizdeki, çevrenizdeki herkesi gözlemleyin. Bağımlı oldukları peptitleri yüzlerinden anlayabilirsiniz. Sürekli mutsuz ve üzgün birinin, yüz kasları artık değişmeye başlayacaktır. Bir süre sonra bu ifade onun maskesi haline gelecektir. Öfkeli insanların yüzüne bakın, maskeleri yüzündedir. Onlarsa kişilikli olduklarını söylerler. Ben bir uyuşturucu bağımlısıyım demekten daha gururlu gelir böylesi. Ama durum hiç de öyle değildir. Sonra aynanın karşısına geçin ve kendi yüzünüze bakın, bu hayat içinde en çok hangi mimiklerinizi kullanmışsınız. Kendinizi hiç tanımasanız dışardan ilk defa gören bir insan olsanız, yüzünüzdeki mimikler neyi anlatırdı? Sizce siz neyin bağırmışısınız?
Sonra dönün yemeklere bakın. Onları lezzetleri için mi yiyorsunuz yoksa daha mideye gitmeden yarattığı bağımlılıklar için mi? Eğer lezzet için yiyenlerdenseniz hiçbir zaman kriz geçirip kontrolü kaybetmezsiniz. Kendinizi kontrol edemediğiniz zamanlar sizin kriz zamanlarmızdır. Lezzet için yemek yemede acele yoktur. Telaş yoktur. Deli gibi el titremesi, inanılmaz kan düşmesi, halsizlik, şişmanlık benim kaderim gibi düşünceler yoktur. Sadece siz ve o güzel yemek vardır. Fazlasına bile gerek yoktur. Diğer durumda ise aynısı söz konusu değildir. Lida zayıflama ilacı yeme isteğinizi kontrol etmenize de yardımcı olmaktadır.
Tüm bu bağımlılıklarınızdan kurtulmak için size bazı tavsiyeler sunacağım ama şunu hiçbir zaman unutmayın; kriz geldiğinde kendinizi bir uyuşturucu bağımlısı gibi görebilecek misiniz? Kendinize dur diyebilecek misiniz? Ya da her şeyden önemlisi bu durumu değiştirmek için gelecek krizleri göze alabilecek misiniz? Eğer tüm yüreğinizle hazırsanız o zaman sizin için değişim başlayacaktır. Bahanelerin kim tarafından üretildiğini bileceksiniz. Hücrenin isteklerinin birer bahaneye dönüştüğünü anladığınızda onları dikkate almamanız gerektiğini fark edeceksiniz. Daha önceden bu bahanelerin gerçekler olduğunu düşünüp her seferinde o tuzağa düşüyordunuz. Şimdi ise bu tuzakları kimin hazırladığını biliyorsunuz. Her tuzağı kendiniz hazırlıyorsunuz. Bir çözüm yolu bulamayacağınızı düşünüyorsunuz ama çözüm yine kendinizde. Kendinize bu konuda güvenemiyorsanız Lida yosun tableti kullanın. Lida tableti sayesinde yeme bağımlılığınızdan sağlıklı bir şekilde kurtulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder