23 Mart 2012 Cuma

   Şevket Üstün


  Lida zayıflama hapı  sayesinde fazla kilolarıma yavaş yavaş elveda diyorum . Çok etkili ve doğal olduğunu söyleyebilirim . Herkese tavsiye ediyorum.

   Nazlı Soylu


 Lida zayıflama hapı benim için mükemmel bir başlangıç oldu diyebilirim . Kilolarımı yavaş yavaş veriyorum ve rahatladığımı , gençleştiğimi hissediyorum.

   Hakan Sorgun

   O kadar diyet listesini denemiş olmama rağmen kilo verememiştim ama iyi ki geç olmadan bu ürünle tanışmışım her şey daha güzel olmaya başladı .  Lida kullanımını tavsiye ederim herkese

    Ali Tarlacı


  Ürünü şimdi sipariş ettim umarım en kısa zamanda elime ulaşır . Kullanmak için heyecanlanıyorum . Herkes çok etkili bir ürün olduğunu söylüyor

   Murat Acıkan


  Lida zayıflama hapı ve ekibine buradan çok teşekkür ediyorum . Yıllar boyunca en büyük sorunum olan kiloları sizin sayenizde veriyorum . İyi çalışmalar , tekrar tekrar teşekkürler.

20 Mart 2012 Salı

Diyet yapmadan kilo verme isteği olanlar, suyun zayıflamaya etkisini öğrendiklerinde, gün sonu gelip de akşam olduğunda, ve o gün hiç su içmediklerini fark ettiklerinde, gün içerisinde içmeleri gereken suyun tamamını içmeyi deneyebilirler. Bu, sizin, hiç bir işinize yaramayacaktır. Diyet yapmadan nasıl zayıflanır diyenlerdenseniz, bilmelisiniz ki, diyet yapmadan kilo vermek için suyun zayıflamadaki öneminin, içilecek olan suyun, gün içerisine yayılarak içilmesi gerektiğini bilmeniz gerekmektedir. Tek seferde, gün içerisine dağıtmadan içeceğiniz su ise, sizin sadece, çok sık aralıklarla tuvalete gitmeniz için katkı sağlayacaktır.

Suyun zayıflamaya etkisinden söz ederken, nasıl su içmeniz gerektiğini de anlatalım ki bu da size, diyet yapmadan nasıl zayıflanır sorusunun yanıtlarından bir tanesi olarak örnek teşkil etsin… Her zaman belirttiğimiz gibi, diyet yapsanız da yapmasanız da, zayıflamak için, gün içerisinde üç ana öğün, üç de ara öğün olmak üzere, toplamda altı öğün tüketmeniz
gerekmektedir.Diyet yapmadan kilo verme adına, her öğün öncesinde içeceğiniz bir bardak su, size tokluk hissi verir, ve daha az yemek yemenizi olanaklı hale getirir. Bu sayede, diyet yapmadan zayıflamada önemli bir adım atacağınız gibi, metabolizmayı hızlandırmak adına da önemli adımlar atmış olursunuz.

Peki yemek sırasında su içmeli misiniz? Kesinlikle hayır… Ne yemek sırasında, ne de yemek sonrasında su içmemeniz önerilmektedir. Aksi takdirde, yediğiniz yiyecekleri şişirecek olan su, sizin mide hacminizin genişlemesine; ve amacınızın tersi yönde, daha fazla yemek yemenize olanak tanıyacaktır. Yemeklerden sonraki 1.5 saatlik zaman zarfında su içmemeniz önemle tavsiye edilmektedir. Bunlara ekstra olarak Lida zayıflama hapı kullanmak sizin için çok büyük bir etken olacaktır . Suya takviye olarak ürünümüzü kullandığınızda muhteşem sonuçlara siz ve çevrenizdekiler  Lida zayıflama hapının mucizelerine şahit olacak.

5 Mart 2012 Pazartesi

   
      Su , organizmanın işlevini sürdürebilmesi için gerekli temel ihtiyaçlarımızdan birisidir. Terlemede , nefes alıp vermede atılan suyun geri alınması bizim için çok önemli.

 Suyun gücü ;



  • Zayıflamaya yardımcıdır : İhtiyacınız kadar su kullanmak kilo vermenize yardımcı olacaktır. Lakin kilo vermek için yalnızca sudan yardım ummak ve sürekli su içmek size bir fayda sağlamayacaktır .
  • Zararlı maddelerin alımına yardımcıdır :  Gerekli miktarda içilen su vücuttaki zararlı ögelerin ter ile atılmasına yardımcı olur
  • Sindirim sitemine yardımcıdır :  Sinirim sisteminin hızlı çalışmasında büyük bir rol oynar
  • Böbreklere yardımcıdır : Böbreklerin çalışmasını ve temizlenmesini sağlar.
  • Vücut ısısını düzenler  :  Vücut ısımız 7/24  bir düzenleme içindedir , su bu düzenlemeye yardımcı olur.
  • Kaybolan suyu telafi etmede yardımcıdır : Sıcak bir günde ya da efor esnasında terlemeyle atılan suyun büyük bir kısmını karşılar