28 Haziran 2013 Cuma

Yeşil Çayın Faydaları


Yeşil çay bilimsel kilo kaybı üzerinde büyük bir etkisi olduğu kanıtlanmıştır. Doğal olarak kişinin sağlığı için sıfır yan etkileri ile yağ yakar, çünkü her zaman kilo kaybı için ilişkilidir.
Obezite Amerikalıların çoğu üzerinde bir büyük sorundur.Doktorlar ve uzmanlar doğal kişinin sağlık koşulları ödün vermeden sağlık kaybetmek nasıl yöntemler bulmaya devam ediyor. Birçok çalışma, zaten kilo kaybı için yeşil çay mucizesi çalışmaları kanıtlamıştır. Bu, doğal olarak vücutta aşırı kalori yakar ve sonuçta vücuttaki yağ emilimini bloke eder.
Bu kan yağ yakar
Gıda vücuda girer olarak işleniyor ve sentez süreci "trigliserid" denir. Trigliserid diğer vücut dokularına kan dolaşımına gerçekleştirilir. Bu hayatta destekleyen bir enerji kaynağı olduğu için bu sentez madde çok önemlidir. Trigliserid miktarı çok fazla olduğu takdirde, o zaman aşırı kilolu veya obez birey olmasına neden vücutta depolanan yağ dönüştürülür.
Yeşil çay oynamak söz konusu olduğunda bu şimdi. Bu kan yağ çözmek için kullanılan enzimler hızlandırır polifenoller sahiptir.Kanda depolanan yılında yağlar insan aşırı kilolu ve obez hale gelmesine neden olacaktır. Bunun dışında bu yağ çok fazla kan mağaza ise, hayatta kalmak için gerekli besin akışını eşit vücudun tüm bölgelerine dağıtımı olmayacaktır. Yeşil çay, en az günde 5 kez alınması halinde, kilo kaybı, yardımcı olacaktır.
Diyet uzun ancak sürekli içme kilo kaybına yardım ve zararlı ve ölümcül hastalıklara karşı vücudun uzak tutmak aynı anda olacak son olmayabilir. Bu kan kalmış aşırı yağ vücudun dışarı kızarmış, böylece vücudunuzun temizler ve toksinlerden arındırır.
Yeşil çay metabolizmayı hızlandırır
Kateşin polifenoller (güçlü bir antioksidan) adı verilen sağlıklı bir madde yeşil çay bulunur. Epigallokatesin galat (EGCG veya kısa), aynı zamanda, yeşil çayda bulunan edilir. Bu daha hızlı kilo kaybına neden olur metabolizma hızlandıran bir maddedir.
Ancak vücudun metabolizmasını yavaşlatır diyetler vardır diyetler kilo olduğu bir gerçektir. Genellikle bireysel bir diyet olduğunda, vücut hasret edilir. Vücudun hasret zaman bir enerji tasarruf modu olacak. Bazı kalori tasarruf edecek ve kaslarda bulunan protein şeklinde diğer enerji arar.
Böylece kas dokuları kaybetme ve vücut yağ tutmak. Eğer kilo kaybediyor fark Yani, aslında kas kaybediyoruz. Bu kas dokuları ancak değiştirilemez kaybetmek kolaydır.
Daha hızlı metabolizma büyük olduğu için yeşil çay amacı metabolizma artırmaktır kilo kaybetme şans.
Diyet ancak bazen vücudunuzun ve açlık sadece metabolizma hızını azaltacaktır açlıktan olabilir gayet iyi.Metabolizma yavaşlar, bu kilo kaybı sabote olabilir.
Eğer kilo vermek istiyorsanız eğer öyleyse, doğal gitmek, yeşil çay için gidin. Daha sağlıklı ve güvenli kilo kaybı için düzenli bir egzersiz olduğunu ek olarak.

0 yorum:

Yorum Gönder