28 Haziran 2013 Cuma


Kadınlar için kilo kaybı ipuçları karmaşık olmak zorunda değilsiniz.Onlar açlıktan ya da gıdaların kendilerini mahrum etmek istemiyorum çünkü kadınlar daha ağır bir ağırlık kalır neden önemli nedenlerinden biridir. Biz sadece bir kez yaşayan ve geleneksel diyet yaşamak için bir yol yoktur! Kadınlar için aşağıdaki kilo kaybı ipuçları en sevdiğiniz yiyeceklerden zevk böylece denge ve sağlıklı seçimler odaklanmak, ve aynı zamanda kilo.
Sağlıklı Alternatifler seçimi
Kilo kaybı bir angarya olmamalı. Eğer yaşam tarzınıza sağlıklı yaşam entegre varsa, kilo eriyip görmek için çok çaba yapmak zorunda olmayacaktır. Birçok diyetler büyük bir kusur onlar bu tür ekmek, makarna ve et gibi, çok zevk gıdaların yoksunluk zorlamak olmasıdır. Diyet Bu tip sorunu daha kötü hale getirir ve yo-yo diyet yol açar. Daha iyi seçimler yaparak başlayın.Örneğin, yerine tam yağlı / tereyağı patlamış mısır satın alma, çekirdekleri satın almak ve bir tencereye veya patlamış mısır makinesi bunları pişirin. Bu yöntem, ciddi yağ ve tuz aşağı keser ve bir o kadar tatmin edici olacaktır. Başka bir seçenek çiğ badem olduğunu. Onlar hepimiz bir aperatif takdir sağlıklı yağlar ve tatmin edici krizi sağlar. Yalın et seçin, ve kilo vermek kızartma yiyeceklerden uzak durmak. Sağlıklı yaşam zihniyet kökleşmiş olmuştur sonra, suçluluk olmadan kilo vermek kolaydır.
Daha fazla sebze yemek
Biz küçük çocuklar beri biz bu uç işitme olmuştur, siz şimdi bunu yakaladı olurdu düşünürdüm! Sebzeler diğer gıdalar üzerinden pek çok avantajı sunmaktadır. Sebze, lif yüksek yağ oranı düşük, vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiş bulunmaktadır. Eğer sebze doldurmak Buna ek olarak, tatlı ya da diğer yüksek şeker / yağ öğe istiyorsanız daha az olasıdır. Sebze kilo kaybı için en iyi korunmuş gizli olan. Bu sebze tüketimi söz konusu olduğunda bir uyarı vardır. Tüm sebzeler yüksek miktarlarda tavsiye edilir. Salatalık, örneğin, büyük sebzelerdir. Bunlar vitaminler, mineraller dolu ve yağ oranı çok düşüktür. Havuç, ancak A vitamini mükemmel bir kaynak, ancak şeker yüksektir. Farkında olmak bir diğer konu sebze tazelik olduğu: sebzeler kısa sürede toplanır gibi besin ve besin değeri kaybetmeye başlar. Artık kendi üretmek büyümek, ancak yiyorsun sebze yararına maksimize etmek için hasat en yakın donduruldu üretmek mümkün olduğunca sık yerel ürünler satın almak ya da tercih etmeye çalışın. Sebze unutulmamalıdır. Bunlar yağ ya da kalori olmadan mineraller ve vitaminler vardır. Ayrıca, bazı sebze (özellikle yeşil yapraklı sebzeler) bu sindirir gibi vücudunuzun kalori yakar bu nedenle sindirimi zordur. Sizin büyükleri dinlemek ve sebzeler yemek.
Porsiyon kontrolü
Birçok kişi için, porsiyon kontrolü en büyük engeldir. Bu arkadaşlarım ve iş arasında yaygın bir şikayet olduğunu. Hepsi doğru gıdalar yemek ve henüz kilo ile mücadele iddia. Porsiyon kontrolü her şeyden daha önemlidir. Sürekli beyninizde doyma sinyaller döner yemek için vücudunuzun Eğitim. Zamanla, bu sağlıksız waistlines ve ne olduğunu merak bir topluma yol, tekrar bu reseptörleri açmak için giderek daha zor hale gelir. Tam oluncaya kadar, sonra çatal indirdi yiyin, bu kadar basit.
Kadınlar için en etkili kilo kaybı ipuçları yaşam tarzı, rejim, egzersiz ve kanıtlanmış doğal kilo kaybı yöntemleri bir denge içerir. Bir eğitim programı başlamadan önce bir doktora danışmalısınız. Birçok doğal takviyeleri kilo kaybı işlemi sırasında enerji dengesini korumak yardımcı olmak için kullanılabilir, ve birçok faydalar sağlayabilir onlar, göz ardı edilmemelidir.


Yeşil çay bilimsel kilo kaybı üzerinde büyük bir etkisi olduğu kanıtlanmıştır. Doğal olarak kişinin sağlığı için sıfır yan etkileri ile yağ yakar, çünkü her zaman kilo kaybı için ilişkilidir.
Obezite Amerikalıların çoğu üzerinde bir büyük sorundur.Doktorlar ve uzmanlar doğal kişinin sağlık koşulları ödün vermeden sağlık kaybetmek nasıl yöntemler bulmaya devam ediyor. Birçok çalışma, zaten kilo kaybı için yeşil çay mucizesi çalışmaları kanıtlamıştır. Bu, doğal olarak vücutta aşırı kalori yakar ve sonuçta vücuttaki yağ emilimini bloke eder.
Bu kan yağ yakar
Gıda vücuda girer olarak işleniyor ve sentez süreci "trigliserid" denir. Trigliserid diğer vücut dokularına kan dolaşımına gerçekleştirilir. Bu hayatta destekleyen bir enerji kaynağı olduğu için bu sentez madde çok önemlidir. Trigliserid miktarı çok fazla olduğu takdirde, o zaman aşırı kilolu veya obez birey olmasına neden vücutta depolanan yağ dönüştürülür.
Yeşil çay oynamak söz konusu olduğunda bu şimdi. Bu kan yağ çözmek için kullanılan enzimler hızlandırır polifenoller sahiptir.Kanda depolanan yılında yağlar insan aşırı kilolu ve obez hale gelmesine neden olacaktır. Bunun dışında bu yağ çok fazla kan mağaza ise, hayatta kalmak için gerekli besin akışını eşit vücudun tüm bölgelerine dağıtımı olmayacaktır. Yeşil çay, en az günde 5 kez alınması halinde, kilo kaybı, yardımcı olacaktır.
Diyet uzun ancak sürekli içme kilo kaybına yardım ve zararlı ve ölümcül hastalıklara karşı vücudun uzak tutmak aynı anda olacak son olmayabilir. Bu kan kalmış aşırı yağ vücudun dışarı kızarmış, böylece vücudunuzun temizler ve toksinlerden arındırır.
Yeşil çay metabolizmayı hızlandırır
Kateşin polifenoller (güçlü bir antioksidan) adı verilen sağlıklı bir madde yeşil çay bulunur. Epigallokatesin galat (EGCG veya kısa), aynı zamanda, yeşil çayda bulunan edilir. Bu daha hızlı kilo kaybına neden olur metabolizma hızlandıran bir maddedir.
Ancak vücudun metabolizmasını yavaşlatır diyetler vardır diyetler kilo olduğu bir gerçektir. Genellikle bireysel bir diyet olduğunda, vücut hasret edilir. Vücudun hasret zaman bir enerji tasarruf modu olacak. Bazı kalori tasarruf edecek ve kaslarda bulunan protein şeklinde diğer enerji arar.
Böylece kas dokuları kaybetme ve vücut yağ tutmak. Eğer kilo kaybediyor fark Yani, aslında kas kaybediyoruz. Bu kas dokuları ancak değiştirilemez kaybetmek kolaydır.
Daha hızlı metabolizma büyük olduğu için yeşil çay amacı metabolizma artırmaktır kilo kaybetme şans.
Diyet ancak bazen vücudunuzun ve açlık sadece metabolizma hızını azaltacaktır açlıktan olabilir gayet iyi.Metabolizma yavaşlar, bu kilo kaybı sabote olabilir.
Eğer kilo vermek istiyorsanız eğer öyleyse, doğal gitmek, yeşil çay için gidin. Daha sağlıklı ve güvenli kilo kaybı için düzenli bir egzersiz olduğunu ek olarak.

6 Haziran 2013 Perşembe



Çoğumuz ya South Beach Diyeti, Zone Diyeti veya Atkins yapmış, ya da yüksek proteinli diyet çalıştı biri tanıyoruz. Uluslararası Gıda Konseyi Vakfı, sadece kilo artışı önlemek yok daha fazla protein yemek kadınların oranı yüksek, aynı zamanda kilo kaybı zayıflama ürünleri raporuna göre.

Uluslararası Gıda Bilgi Konseyi Vakfı, tüm tüketicilerin yaklaşık yarısı protein alımının artırılması ilgilenen diyor -% 37 bir yüksek proteinli diyet ile daha kolay kilo inanıyoruz.

Minnesota ve Northwestern Sağlık Bilimleri Üniversitesi Üniversitesi'nden araştırmacılar Beslenme Eğitimi ve Davranış (Mayıs / Haziran 2013 sayısında) Dergisi'nde yeni bir çalışma hakkında yazdı.

Kıdemli yazar, Noel Aldrich Ph.D., ve takım 40 ila 60 yaş arasındaki 1.824 kadın bir ulusal epimediumlu macun temsili bir örnek inceledi. Onlar, protein kaynakları ve gereksinimleri hakkında algıları tarif orta hayat kadınların vücut ağırlığını korumak için "daha fazla protein yemek" uygulama kullanarak rapor ne sıklıkta öğrenmek ve 'yeme kullanarak rapor frekansına "rapor protein alımını karşılaştırmak için yola vardı kilo "önlemek için daha fazla protein 'uygulama.
Kilo alımını önlemek için daha fazla protein yemek kadınlar arasında popüler

Ankete katılan kadınların çoğu doğru protein iyi kaynakları belirlemek, yanı sıra diyet enerji yüzdesi protein gelmelidir ne göstermek için başardık.

Tüm obez kadınların yarısı ve üzerinde ozon yağı çalışmaya genel kadınların% 43'ü kilo alımını önlemek için daha fazla protein yedik.

Dr Aldrich onlar "daha fazla protein yeme" ile kilo kaybettiğini söyledi katılımcıların 2010 Diyet Rehberi Danışma Kurulu tarafından tavsiye edilir ne benzer bir diyet protein alımı olduğunu ekledi.



Eğer birkaç kilo damla çalışıyorsanız, tüm beslenme ve egzersiz alışkanlıkları elden çalışarak başlamak yok. Eğer daha fazla sebze ve daha az yağ ve almak daha fazla fiziksel aktivite yeme en önemli kurallarından aşağıdaki ile günlük olarak-birlikte yapabileceğiniz birkaç basit şey bulmak daha iyi. Birlikte, doğru yönde zayıflama ürünleri ölçek numaraları göndermelidir: aşağı.

1. Yağ serbest gıdalar şımartmak. Onlar yoksun duygu ve yüksek kalorili gıdalar binging sizi tutmaya yardımcı olacaktır. Örneğin:

  • Bal. bir çorba kaşığı Sadece 64 yağ serbest kalori. Taze meyve gezdirip.

  • Yumurta. bir haşlanmış yumurta sadece 70 kalori, yağ bırakmadan protein yüklü. Daha da şık bir tedavi için frenk soğanı serpin.

  • Bölüm-yağsız ricotta peyniri. Bu yiyecek bir ons Sadece 39 kalori, yağ serbest kalsiyum ile doludur. Tatlı taze bir kase meyve üzerinde topak.

  • Bitter çikolata. 168 Hakkında bir ons meydanda kalori, ama bu yağ serbest lif ile doludur.

  • Karides. 12 büyük Sadece 60 kalori.

  • Daha fazla: 13 yağ bırakmadan gıdalar »

2. Taç mücevherleri gibi tedavi yüksek kalorili gıdalar. dondurma ilvina salyangoz kremi mücevher ve meyve taç bir kase bir kaşık olun. Taze salsa doldurma, tıknaz bir sürü her lokma eşleştirme ile cips azaltmak, Jeff Novick, Florida Pritikin Longevity Center & Spa beslenme müdürü göstermektedir. Salata bir sürü biraz peynir dengelemek.

3. Kahvaltıdan sonra, su birincil içecek yapmak. Kahvaltı, devam edin ve portakal suyu içmek. Ama günün geri kalanı boyunca, su yerine odaklanmak meyve suyu veya soda . Ortalama bir Amerikalı meşrubat bir gün fazladan 245 kalori tüketir. Veya £ 25 - Bu yaklaşık 90.000 kalori, bir yıl var! Ve araştırma kalori rağmen, şekerli içecekler gıda yaptığı şekilde dolgunluk hissi tetikleyen olmadığını gösterir.

4. Her yerde bir hafta gitmek bir avuç içi dizüstü bilgisayar taşımak. Dudaklarını-hatta su girer her bir lokma yazın. Çalışmalarda, gıda günlükler korumak insanlar olmayanlar daha yaklaşık yüzde 15 daha az yemek yeme rüzgar bulduk.

5. Bir pedometre satın, kemer için klip ve ekstra 1000 adımlar bir gün için amaç. Ortalama olarak, sedanter insanlar günde sadece 2000 ile 3000 adımlar atın. 2,000 adım ekleme mevcut ağırlığı korumak ve kilo durdurmaya yardımcı olacaktır, size kilo yardımcı olacaktır daha ekledi.

6. Günlük kalori miktarı yüzde 10 ekle düşünüyorum Eğer yiyorsanız , buna göre beslenme alışkanlıkları ayarlayın. Eğer bir gün tüketen 1.700 kalori konum ve kilo kaybetme değil neden anlamıyorum düşünüyorsanız, sizin guesstimate başka bir 170 kalori ekleyin. Olan şans, yeni bir numara daha doğrudur.

7. Beş ya da altı küçük öğün veya atıştırmalık yerine üç büyük öğün bir gün yemek. erkekler beş saat boyunca aralıklarla onların sabah yemek parçaları yedik, onlar yediler zaman daha öğle yemeğinde neredeyse yüzde 30 daha az kalori tüketimi bulundu bir 1999 Güney Afrika çalışma Tek bir kahvaltı. Diğer çalışmalar bu şekilde dağıtılmış kalori aynı sayıda yemek bile, vücudun kan şekeri sabit tutar ve kontrol açlık yardımcı olur daha az insülin, serbest olduğunu göstermektedir.

8. 45 dakika bir gün için yürüyün. yerine tipik 30 45 dakika düşündüren Pembe maske konum nedeni Duke Üniversitesi çalışma bulduğu olduğunu, günlük yürüyüş 30 dakika çoğu nispeten hareketsiz kişilerde kilo alımı, egzersiz önlemek için yeterli iken ötesinde 30 dakika ağırlığı ve yağ kaybına neden olur. Tempolu yürüyüş üç mil (45 dakika bunu yapmalıyım) ile ek bir 300 kalori bir gün yanan hatta yiyorsanız ne kadar değiştirmeden, bir yıl içinde 30 kilo yardımcı olabilir.

9. Çevrimiçi bir kilo kaybı arkadaş bulmak. Vermont üniversitesi çevrimiçi kilo kaybı arkadaşları size ağırlık uzak tutmak yardımcı olduğunu buldu. Araştırmacılar 18 ay gönüllü izledi. Internet tabanlı bir kilo bakım programı atanan bir destek grubu yüz yüze bir araya geldi daha daha iyi kilo kaybı devam.

10. . Yaşamınıza renk mavi getirmek daha sık İster inanın ister inanmayın, bir iştah olarak renk mavi fonksiyonları bastırıcı değil: Eğer mavi dekore edilmiş birçok fast-food restoranlar görmezsiniz iyi bir sebebi var. Yani yemek sırasında mavi elbise, mavi tabaklarda yemek kadar hizmet ve mavi bir masa örtüsü ile masa örtüsü. Tersine, kırmızı, sarı, ve yemek alanları turuncu kaçının. Yapılan araştırmalar yeme teşvik bulabilirsiniz.