7 Temmuz 2014 Pazartesi

Peki ya Siz Yaza Ne Kadar Hazırsınız?



Yaz aylarının gelmesi ile birlikte sıcak havalarda giderek ısınmaya başladı. Plajlarda güzel vücutlu kadınlar boy gösterirken siz hala fazla kilolarınızı kapatarak ve onları çeşitli yöntemler ile vermeye mi çalışıyor fakat veremiyor musunuz? O halde tüm bu farklı yollar ile zayıflamayı bırakarak daha sağlıklı ve güzel bir vücuda sahip olmaya var mısınız? İlk yapmanız gereken uzman bir diyetisyen yardımı ile uygulayabileceğiniz kendi vücut değerlerinizin ölçüldüğü hareketleriniz, vücut kitleniz gibi kendinize ait olabilecek bir diyet programı çıkarmanız gerekir. Bir başkasına ait olan diyet listesini uygulamanız sağlıksız olabileceği gibi aynı zamanda bir takım sorunlarında meydana gelmesine neden olmaktadır. Sağlıklı diyet programınızı uygularken diyetin kuralları dışına çıkmamanız da fayda var. Çünkü bu sefere kendinizi kandırmış olabileceğiniz gibi aynı zamanda kilo verimini de sağlıklı bir şekilde uygulamadığınızın da bir göstergesidir.

Bununla birlikte düzenli olarak spor programınızı uygulayabilirsiniz. Ancak bu program eğitmenlerinizin sizin vücut kitlenize göre hazırlanmalı ve sizleri hiçbir şekilde zorlamayacak hareketlerden olmasına da dikkat etmelisiniz. Vücudunuz her harekete alıştığında uyguladığınız hareketi bir tık daha zorlaştırarak daha sıkı bir vücuda sahip olma yönünde ilerleyebilirsiniz.


Sizlerde bikininizi özgürce üzerinizde taşımak istiyorsanız sağlıklı bir şekilde kilo veriminizi sağlayarak plajlarda özgürce dolaşın! Sağlıklı bir diyet programı ile destek sağlayabilecek olan ve bir de egzersiz programı ile bu sürece destek sağlayarak ideal kilonuza ulaşabilirsiniz. Eski ve bol olan kıyafetlerinizi çöpe atmanın zamanı geldi. Çünkü o kıyafetler var olduğu sürece kilo veriminiz de bir türlü ilerlemem kat edemeyebilirsiniz. Bu yüzden kilo veriminize engel olabilecek herhangi bir unsurdan bir an evvel kurtulmanız gerektiğini unutmamanızda fayda var.

0 yorum:

Yorum Gönder