20 Aralık 2011 Salı

Bu güne kadar belirlenen yan etkilerini paylaşmadan önce lida zayıflama hapının genelde nadir olarak yan etkileri ortaya çıkmaktadırlar.
Özellikle kilosu az olan kişilerde bu etkiler daha fazla görülmekte olup genelde ilk 3 gün alta paylaşacaklarım yaşanabilir. Metobolizma kapsüllere alışınca bu yan etkiler görülmemektedir. Düzenli kullanımla birlikte bütün proplemlerinizden kurtulup ilk kullanımda hemen zayıflamaya başladığınızı hissedeceksiniz.

Lida zayıflama hapının görülen en belirgin yan etkileri,
Baş ağrısı
Ağız kuruluğu
Mide Bulanması
Kalbin aritmisinin artması
Uykusuzluk
Aşırı Sinirlilik
Kabızlık


Bu gibi durumlarda lida zayıflama haplarını bırakmayınız. Sadece azaltınız. Vücut alışkanlık kazanana kadar devam ediniz. İstediğiniz kiloya kavuşmak için  ideal kullanım ve devamlılık gerektiğiniz unutmayınız.

28 Eylül 2011 Çarşamba

Ayda maksimum 4 kilo vermek gerekir. Bu 4 kiloyu lida zayıflama hapı ile verebilirsiniz. Altı ayda mevcut kilonun %5-10'u verilmelidir, Fazla gibi görünmese de klinik çalışmalar %5-10 kilo vermekle diabet, hipertansiyon ve kalp hastalığı riskinin azaldığını veya şiddetinin azaldığını göstermektedir. Bundan daha fazla vermek vücut metabolizmasını bozar. Zaten önemli olan kısa sürede vermek değil, hedeflenen kiloya ulaşmak ve bunu muhafaza etmektir. Hızlı verilen kilolar yine hızlı bir şekilde alınır. Yavaş kilo verildiğinde, verilen kilo depolanmış yağdan olur, hızlı ilo verildiğinde ise su nitrojen ve kas kaybı olur. Yani yağ dışı vücut kitlesi kaybı olur. Gıda ve vitamin eksikliği görülebilir. Yorgunluğa ve halsizliğe neden olur.

Ayda 4 kilo verebilmek için lida zayıflama hapı kullanmanızı tavsiye ediyoruz. İçerisinde kimyasal madde bulundurmadığından ve tamamen bitkisel olduğundan, metabolizmanızla oynamaz. Vücudunuzdan atamadığınız zararlı toksinleri atmanıza yardımcı olur, fazlalık kilonuzu vermenizi sağlar ve sizi ideal kiloya kavuşturur. Hafif yan etkileri görülebilir, bu ürünün işe yaradığının göstergesidir. Lida zayıflama hapı siparişi lida satış merkezi web sitesinden verebilir sizde lida zayıflama hapı ile sağlıklı vücuda kavuşabilirsiniz.

13 Temmuz 2011 Çarşamba




Takviyenin etkisi, kullanıcıların kilo fazlası ve metabolizma hareketlerine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Ürün, aylık 4 - 12 kilo arasında değişen zayıflatıcı etkiye sahiptir. Kimi kullanıcılar ilk 7 günlük kullanımın sonunda etki görebiliyorlarken, kimi kullanıcılar 30 günlük dönemde ancak etki görebilmektedirler. Bu değişkenliğin sebebi şüphesiz her insanın metabolizmasının; sindirim, dolaşım ve boşaltım sisteminin eşit hızda çalışmamasıdır.

Lida; içeriğindeki 9 çeşit bitki ekstresi ile tok tutucu ve yeme alışkanlığını düzenleyebilen aynı zamanda su tüketimi ile birlikte vücutta stoklanmış yağların parçalanılarak yakılmasını sağlayan mucize bir üründür.

Lida Yosun Kapsülünü kullanmak isteyen kimselerin aşşağıdaki uyarılara dikkat etmeleri gerekmektedir.

 
  • 19 yaşından küçük veya 60 yaşını aşkın;
  • 3 Kg.' den az kilo fazlası bulunan;
  • Aşırı sıvı tüketmesi sakıncalı olan;
  • Metabolizması çekirdekli ve kabuklu yemişler veya içerikteki diğer bitkilere alerjik reaksiyon gösteren;
  • Gebelik yada emzirme döneminde olan;
kimseler ile doktor kontrolünde ve tedavisi devam eden aşşağıdaki rahatsızlıklara sahip kimseler;
  • Her tür kalp rahatsızlığı;
  • Damar sistemindeki rahatsızlıklar;
  • Hipertansiyon;
  • Migren;

Lida Yosun Kapsülü, hergün sabah 2 su bardağı (tercihen ılık) su yardımı ile 1 kapsül alınır. Kapsül alındıktan 20 - 30 dakika sonra  kahvaltı yapılır. Lida kullanımı süresince günlük asgari 2 LT. su tüketimi tavsiye edilmektedir.

Önemli: Lida, rejim ve diyet desteği gerektirmeden zayıflatabilen bir üründür. Lida kullanımı süresince yeme düzeninin bilinçli olarak kontrol altında tutulması (rejim ve diyet programı ile kullanılmaz) sakıncalıdır.

Ürün mutlaka sabah 1 kapsül alınmalı ve 20 - 30 dakika sonra kısıtlamasız ve doyurucu olmak kaydı ile mutlaka kahvaltı yapılmalıdır. Ürünün kullanımı süresinde sabah kahvaltısının ihmal edilmesi durumunda halsizlik, mide bulantısı gibi yan etkiler gözlemlenmiştir. 

Lida; Çin Halk Cumhuriyeti' nin güney kesiminde bulunan Yunnan eyaletinde yüzyıllardır yetişen ve geleneksel olarak yüzyıllardır kullanılan mucizevi bitkilerin ekstrelenmesi ile oluşturulmuş tamamen doğal bir üründür.

Uzak doğuda yüzyıllardır özellikle yemeklerde ve zindelik amaçlı olarak da değişik biçimlerde işlenen bu bitkiler, inanılmaz kuvvetli bir etkiye sahiptir. Lida , şu an uzakdoğu ve Amerika' da zayıflama preperatları arasında en çok satan bitkisel besin takviyelerinden biridir.
Lida bir ilaç değildir! Başta Turunç Çiçeği Ekstresi olmak üzere toplamda 9 bitki ekstresi içeren % 100 doğal bir besin takviyesidir. İştah kesici ve tok tutan, hareketsizlik ve aşırı gıda tüketimi sonucu vücutta oluşan yağ stoklanmasının yakılmasını sağlayan oldukça güvenli bir üründür. İçeriğinde kesinlikle kimyasal herhangi bir bileşim bulunmamaktadır.